Web Analytics Made Easy - Statcounter

 این انیمیشن جذاب و دوست داشتنی در  ۴ قسمت تولید و اکران شد که هر یک از قسمت های آن با استقبال بی نظیر مخاطبان روبرو شد. اولین قسمت این کارتون در سال ۲۰۱۲ تولید و منتشر شد و توانست مخاطبان بسیاری زیادی را جذب خود نماید. با افزایش علاقه مندان و مخاطبان کارتون هتل ترانسیلوانیا، تولید کنندگان این انیمیشن تصمیم به تولید قسمت دوم این کارتون گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قسمت دوم انیمیشن هتل ترانسیلوانیا در سال ۲۰۱۵ اکران شد. این قسمت نیز همانند قسمت اول این انیمیشن توانست مخاطبان زیادی را جذب نماید و محبوبیت مناسبی را به دست آورد.

همین امر نیز موجب شد تا قسمت سوم این انیمیشن در سال ۲۰۱۸ اکران شود. قسمت سوم این انیمیشن به قدری جذاب و دوست داشتنی بود که توانست از سایت رسمی IMDB امتیاز ۶.۳ از ۱۰ را کسب نماید. همین امر نیز موجب شد تا قسمت ۴ انیمیشن هتل ترانسیلوانیا در سال ۲۰۲۲ تولید و اکران شود. البته در سال ۲۰۲۱ کارتون های محبوبی همچون لوکا، میچل ها در برابر ماشین ها خانواده آدامز، سگ های نگهبان، انیمیشن افسون و... نیز اکران شدند که محبوبیت زیادی پیدا کردند. تماشای آنلاین انیمیشن افسون و سایر کارتون های منتشر شده از طریق وب سایت های معتبری مثل آپارات کودک امکان پذیر است.

با شرایطی که در سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به وجود آمد و ویروس جدیدی به نام کرونا، تمامی جهان را فرا گرفت، اکثر فیلم های سینمایی و کارتون ها به صورت آنلاین اکران شدند؛ حتی تاریخ اکران برخی از آنان مثل هتل ترانسیلوانیا ۴ به عقب افتاد. با وجود تمامی این فراز و نشیب ها باز هم تولید انیمیشن متوقف نشد و سازندگان این ژانر دوست داشتنی توانستند کارتون ها و انیمیشن های زیادی را در این سال ها تولید و منتشر نمایند. 

انیمیشن هتل ترانسیلوانیا قسمت چهارم

انیمیشن زیبا و پر طرفدار هتل ترانسیلوانیا ۴ در ژانر های مختلف کمدی، فانتزی و ماجراجویی اکران شده است. این انیمیشن به کارگردانی، درک درایمون و جنیفر کلوسکا می باشد که در سال ۲۰۲۲ اکران شده است. این انیمیشن محصول کشور آمریکا می باشد. یکی از خبر های ناراحت کننده در رابطه با این کارتون این است که انیمیشن هتل ترانسیلوانیا ۴ آخرین قسمت این مجموعه پر طرفدار و محبوب است. کارتون هتل ترانسیلوانیا ۴ توانست از سایت رسمی IMDB امتیاز ۶.۱ از ۱۰ را کسب نماید. 

انیمیشن هتل ترانسیلوانیا ۴  ترانسفورمانیا در ادامه قسمت های قبلی این کارتون تولید شده است. یکی دیگر از نکات جالب در تولید این انیمیشن، این است که قسمت چهارم کارتون هتل ترانسیلوانیا به عنوان قسمت پایانی یاد شده است که در تاریخ فوریه سال ۲۰۱۹ کمپانی سونی پیکچرز اعلام کرد که قسمت ۴ این انیمیشن ساخته خواهد شد؛ اما در اکتبر همان سال گندی تارتاکوفسکی، کارگردان ۳ قسمت قبلی این انیمیشن، اعلام کرد که این قسمت را کارگردانی نخواهد کرد.

بدین ترتیب در سپتامبر سال ۲۰۲۰، جنیفر کلوسکا و درک دریمون، به عنوان کارگردانان قسمت پایانی هتل ترانسیلوانیا تایید شدند. جالب اینجاست که تارتاکوفسکی، تنها نوشتن فیلمنامه این کارتون را برعهده گرفت. سلنا گومز که یکی از خواننده های محبوب و معروف می باشد، علاوه بر گویندگی نقش دختر دراکولا، به عنوان یکی از تهیه کنندگان اجرایی در این انیمیشن حضور داشت. یکی دیگر از وقایعی که برای این انیمیشن رخ داد و همان ویروس کویید ۱۹ بود که موجب لغو تمامی برنامه های تولید این انیمیشن شد. این توقف موجب شد تا حق اکران این انیمیشن به استودیو دیگری منتقل گردد. استودیو آمازون یکی از استودیو هایی است که درخواست اکران را پذیرفت.

این استودیو قراردادی را با کمپانی سازنده این انیمیشن امضا کرد و آن را به مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار خریداری کرد. او پس از اکران این انیمیشن به صورت خصوصی آن را در سرویس ویدیویی آمازون منتشر کرد. انیمیشن هتل ترانسیلوانیا توسط کمپانی های کلمبیا پیکچرز و سونی پیکچرز توسط سرویس ویدیویی آمازون پرایم به صورت آنلاین و بین المللی منتشر شد. شاید برای شما هم جالب باشد که خلاصه ای از قسمت ۴ این انیمیشن زیبا را در ادامه این مطلب مطالعه نمایید.

مطالب مرتبط: تماشای کارتون در آپارات کودک

خلاصه داستان انیمیشن هتل ترانسیلوانیا ۴

در ادامه این داستان خواهید دید که پروفسور ون هلسینگ دستگاه جدیدی را اختراع می کند که این دستگاه عجیب و غریب می تواند انسان ها را به هیولا و هیولا ها را به انسان تبدیل سازد. البته این دستگاه عوارض جانبی وحشتناکی را نیز داراست که موجب می شود انسانی که به هیولا تبدیل شده است به صورت کامل هیولا باقی بماند. در مراسمی که کنت دراکولا برگذار کرده است و می خواهد در این مراسم اعلام بازنشستگی نماید، جانی و همسر متوجه می شوند که کنت دراکولا می خواهد این هتل را به آنها واگذار نماید.

برچسب‌ها کارتونیست انیمیشن آگهی بازرگانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارتونیست انیمیشن آگهی بازرگانی کارتونیست انیمیشن آگهی بازرگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۴۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست

   عصر ایران؛ هومان دوراندیش - ممنوعیت پخش سریال "حشاشین" در ایران، مبتنی بر این دو "دلیل" بوده: تحریف تاریخ اسلام، ضد ایرانی بودن سریال. البته در توجیه این ممنوعیت به "رویکرد سیاسی مغرضانه" هم اشاره شده که به نظر می‌رسد این رویکرد ادعایی، از نظر ممنوع‌کنندگان پخش این سریال در ایران، انگیزۀ تحریف تاریخ اسلام در این سریال و جهت‌گیری ضد ایرانی آن بوده.

   (‌مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفته است: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است.) 

  خلاصه اینکه از نظر مقامات ساترا (سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی)، مشتی مغرض در مصر نشسته‌اند و سریالی ساخته‌اند برای تحریف تاریخ اسلام و ضدیت با ایران و ایرانی.

  دقیقا معلوم نیست تحریف تاریخ اسلام  چه معیارهایی دارد. دربارۀ سریال مختارنامه نیز برخی از نظر اهل سنت چنین نظری داشتند و البته نحوۀ شخصیت‌پردازی عبدالله بن زبیر (با بازی رضا کیانیان) را مغرضانه می‌دانستند.

  طبیعتا در درون هر دینی، بین پیروان مذاهب مختلف، اختلاف نظرهایی دربارۀ وقایع و شخصیت‌های تاریخی وجود دارد. خارج از ادیان نیز چنین اختلافاتی طبیعی است. مثلا هر فیلمی که دربارۀ ژاندارک یا لوتر و کالون ساخته شود، احتمالا مناقشاتی را بین مورخان و چه بسا کاتولیک‌ها و پروتستان‌ها پدید آورد.

  اما آیا چنین مناقشاتی دلالت دارد بر اینکه ما حق نداریم سریال حشاشین را ببینیم؟ و اگر این سریال را ببینیم ایمان خودمان را به شخصیت حسن صبّاح از دست می‌دهیم؟ اساسا مگر کسی در جامعۀ ایران شیفتگی خاصی نسبت به حسن صباح دارد که نگران باشیم کسانی در مصر از او چه تصویری ترسیم کرده‌اند؟

 حسن صباح که جزو مقدسات نیست. بر فرض که سازندگان سریال حشاشین از او به بدی یاد کرده باشند. می‌توان سریال را دید و نقاط ضعف یا حتی حرف اصلی‌اش را نقد کرد. اینکه عده‌ای برای مردم تصمیم بگیرند حق ندارید این سریال را تماشا کنید، از عجایب است؛ چون این سریال نه پورنوگرافیک است، نه علیه مقدسات شیعی است و نه حتی متعرض شخصیت‌های برجستۀ مذهب تشیع شده است؛ یعنی افرادی نظیر سلمان و ابوذر و مالک اشتر، را که نزد شیعیان ایران از احترام ویژه‌ای برخوردارند. 

اگر هم این سریال ضد ایرانی باشد، قاعدتا چنگی به دل مردم ایران نمی‌زند و حتی ممکن است جمعی از آریایی‌های غیور به صفحات مجازی سازندگان سریال هجوم ببرند و آن‌ها را تنبیه کنند!

ولی واقعیت این است که سریال حشاشین، حسن صباح را شخصیتی در دل تاریخ و تمدن اسلامی ترسیم کرده است. علاوه بر این، فارغ از اینکه سازندگان سریال چه نیتی داشته‌اند، حسن صباح عملا شخصیتی جذاب و دلنشین از آب درآمده است.

   از این حیث سریال حشاشین تا حدی شبیه سریال امام علی (ع) شده که معاویه و عمرو عاص‌ را جوری ترسیم کرده بود که بیننده از آن‌ها بیزار نمی‌شد. در همان زمانی که سریال امام علی (ع) پخش می‌شد، بسیاری به داوود میرباقری ایراد گرفتند که چرا معاویه و عمرو عاص در سریالت جذاب‌تر از سلمان و ابوذر شده‌اند.

  تازه اگر بپذیریم حسن صباح در "حشاشین"، به عنوان یک ایرانی، شخصیتی منفی و منفور است، خواجه نظام‌الملک هم به عنوان یکی از شخصیت‌های اصلی سریال، یک ایرانی است که در برابر او قرار دارد. اگر حسن صباح تروریست ترسیم شده، خواجه نظام‌الملک هم به درستی سیاست‌مداری قلمداد شده که بر ضرورت تدبیر و خرد سیاسی پا می‌فشارد. مبدع ترور هم در تاریخ اسلام، حسن صباح نبوده. در همان قرن اول هجری، افراد گوناگونی در تقابل‌های سیاسی در جهان اسلام ترور شدند.

  نکتۀ مهم دیگر اینکه، حسن صباح در اواسط قرن پنجم هجری در خانواده‌ای به دنیا آمد که شیعۀ دوازده‌امامی بودند ولی بعدها به مذهب اسماعیلی گروید. یعنی او امام موسای کاظم و ائمۀ بعدی شیعیان را به عنوان امام قبول نداشت.

  دربارۀ چنین فردی، قاعدتا در ایران نمی‌توان فیلم و سریال مثبتی ساخت. این هم از عجایب است که خودمان حاضر نیستیم یک فیلم یا سریال در تجلیل از حسن صباح بسازیم، ولی به دیگران هم می‌گوییم چیزی در انتقاد از او نسازید!

  در آغاز دهۀ 1390 که فیلم آرگو ساخته شد، برخی از مقامات سینمایی کشور گفتند این فیلم ضد ایرانی است. ولی آرگو را بسیاری از مردم دیدند و چون فیلم مهمی نبود، آب از آب تکان نخورد. یعنی فیلم، دست کم در ایران، تاثیرگذاری چندانی پیدا نکرد و امروز حتی کمتر کسی به خاطر دارد فیلمی به نام آرگو، روزی در این کشور اهمیت سیاسی پیدا کرده بود.

در سریال حشاشین، شخصیتی که حقیقتا نزد ایرانیان محبوب است، حکیم عمر خیام است که تصویری مثبت و دلنشین نیز از او ترسیم شده. همین نکته نیز یکی از دلایل ضد ایرانی نبودن سریال حشاشین است.

  این هم از عجایب است که ما در کشور خودمان احتمالا دربارۀ خیام هم نمی‌توانیم فیلم یا سریالی توام با تجلیل و تحسین بسازیم. اگر هم بتوانیم، دست کم مصری‌ها زودتر از ما دست به کار شده‌اند و خیام را در یک اثر هنری، به نیکی و دلنشین ترسیم کرده‌اند.

به هر حال حتی اگر ممنوعیت پخش سریال حشاشین در پلتفرم‌های رسمی قابل توجیه باشد، منتفی شدن امکان دانلود این سریال در فضای مجازی به هیچ وجه قابل توجیه نیست. ساترا تصمیم گرفته "حشاشین" از فیلیمو و پلتفرم‌های مشابه پخش نشود؟ قبول. ولی اینکه کاری کرده‌اند که هیچ کس نتواند این سریال را دانلود و تماشا کند، شگفت‌آور است.

اگر الان یک استاد تاریخ بخواهد این سریال را دانلود و تماشا کند، چه کار باید بکند؟ باید بگوید ساترا صلاح دیده من به عنوان یک ایرانی مسلمان شیعه، این سریال را نبینم تا مبادا گمراه شوم؟ آیا این توهین‌آمیز نیست؟ و مگر حسن صباح مصداق "راه" است که بدبینی احتمالی به او پس از تماشای این سریال، مصداق "بیراهه" و "گمراهی" باشد؟

   (اشتباه نشود. این یادداشت در دفاع از تمام محتوای سریال نیست. در دفاع از حق تماشای چنین سریالی است.)

 

   

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

دیگر خبرها

  • زمان انتقال امباپه به رئال لو رفت
  • تصاویری از فاطمه معتمد آریا، باران کوثری و هوتن شکیبا در یک فیلم
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز چهارشنبه ۱۹‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • اکران آنلاین فیلم «عامه‌پسند» با بازی باران کوثری و فاطمه معتمدآریا
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز سه‌شنبه ۱۸‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • ناکامی ایتالیا در سال 2002 و قهرمانی در جام جهانی 2006 به روایت کارتون / انیمیشن
  • واکنش تهیه کننده «پرویزخان» به اعتراض احمدرضا عابدزاده
  • توضیح تهیه‌کننده «پرویزخان» درباره اعتراض احمدرضا عابدزاده و اکران آنلاین
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز دوشنبه ۱۷‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست